Бенефити од возење точак
30/04/2017

Освен што е здраво, возењето точак во исто време е и економично 🙂

Истото не’ одржува фит, во форма и не ја загадува околината.

Возењето точак е најлесниот начин за достигнување на нашата дневна доза тренинг.

За градење на вашиот кардиоваскуларен систем се препорачува да се вози точак најмалку 150 минути неделно. На пример, можете да возите точак до работа и назад, секогаш кога времето го дозволува тоа, а за викенди вашата рута може да биде и малку подолга J

Позитивни резултати ќе почувствувате за многу кус период, а вашето тело ќе ви биде благодарно.