Лесно до имунитет
Покрај основните хранливи состојки Баланс+ Имуно содржи и природни култури кои докажано го зајакнуваат имуниот систем, комплекс од 3 витамини Д3, Б6 и Б12 – исклучително важни за правилната функција на имунитетот и влакна од природно потекло инулин – вид пробиотик корисен за здравјето. Формулата со која е направен Баланс+ Имуно е базирана на составот што го истакнува од останатите млечни производи и има позитивно влијание за зајакнување на имуниот систем на природен начин. Баланс+ Имуно е достапен на пазарот во пакување од 1kg и 330g.
3,3г
4,0г
1%
166kJ/
39kcal
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс + имунолошки производ со витамини Д3, Б6 и Б12.
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
1000г ТТ
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 27 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C