Лесно до имунитет
Баланс+ Имуно млеко содржи цинк цитат – форма на цинк која има голема моќ на апсорпција. Чаша од 300мл Баланс+ Имуно млеко Zn содржи 45% од препорачаната дневна доза Zn. Формулата со која е направенo Баланс+ Имуно млеко со Zn е базиранo на составот што го истакнува од останатите млечни производи и има позитивно влијание за зајакнување на имуниот систем на природен начин.
3.0г
4.5г
2.8%
231kJ/
55kcal
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс+ Имуно млеко со цинк
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
1л ТТ
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 6 месеци од денот на производство. Да се чува на собна температура. После отворање да се чува на температура под +6 °c и да се употреби во рок од 3 дена.