Чувство на леснотија - секој ден
Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат дигестијата на лактозата. Содржи и калциум кој придонесува за нормална функција на Вашиот дигестивен систем. Овој пробиотски јогурт е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин Ви помага во динамичното секојдневие. Тој ги содржи сите важни состојки за активен метаболизам и добро варење на храната. По само 10 дена секојдневна употреба, ги намалува стомачните и дигестивните тегоби и делотворно влијае на цревната флора.
3,5g
5,5g
1,0g
220kJ/
52,4kcal
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+(Пробиотски ферментиран производ)
ПОЕДИЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Чаша 180g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 21 ден од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C. Пред употреба добро да се протресе.