n Баланс сет - Balansplus.mk
Добро варење - активен метаболизам!
Balans+ е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин ни помага во динамичното секојдневие. Balans+ ги содржи сите важни состојки за активен метаболизам и добро варење на храната. По само 10 дена секојдневна употреба, ги намалува стомачните и дигестивните тегоби и делотворно влијае на цревната флора.
4,0g
56g
3,2g
283kJ/
67,6kcal
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ сет(Пробиотски ферментиран млечен производ)
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Чаша 300g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 25 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C.