Пронајди енергија за активен ден
Неверојатната кремаста и фина структура, како и одличниот вкус овозможуваат Balans+ крем јогуртот да биде дел од омилените, здрави и хранливи оброци или, пак, да се консумира како самостоен оброк или како лесна ужина. Подготвени со најквалитетните млечни суровини, дополнително збогатени со 2 пробиотски култури, новите вкусови Шумско овошје и Ванила Мадагаскар имаат низок процент на млечна маст од само 1,3% и 7,5 гр. протеини, додека, пак, Balans+ крем јогуртот Натур има 1,5% млечна маст и 9 гр. протеини, правејќи го совршено функционален и хранлив производ за активен метаболизам и за добро варење на храната.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ крем јогурт Натур
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
150g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 33 денa од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ крем јогурт Ванила
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
150g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 33 денa од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ крем јогурт Шумско овошје
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
150g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 33 денa од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C.