За добар старт!
Баланс + оброк - е познат по својата единствена комбинација на житарки, овошје и пробиотски јогурт. Баланс + оброкот е идеална опција во ситуации кога немате време да подготвувате појадок, пред работа или пред тренинг, бидејќи е идеален за консумирање во движење. Доаѓа во 3 различни вкусови: лешник и 4 житарки, слива и житарки, јагода, киви, банана и житарки.
2,9g
14,6g
1%
327kJ/
80kcal
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс+ Оброк со слива и житарки
ПОЕДИЕЧНО ПАКУВАЊЕ
330g ТТ
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Да се чува на температура од 0°C до +8°C. Најдобро да се употреби до датумот означен на пакувањето.