n Производи - Balansplus.mk
Balans+ секој ден потребен
Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат дигестијата на лактозата. Содржи и калциум кој придонесува за нормална функција на Вашиот дигестивен систем. Овој пробиотски јогурт е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин Ви помага во динамичното секојдневие.

Со пробиотиците што ги содржи, LA-5 и BB12, како и пребиотикот олигофруктоза, којшто е храна за пробиотиците, функционалниот јогурт Баланс+ претставува уште и одличен напиток кој го регулира варењето на храната и ја помага работата на цревата по само 10 дена секојдневна употреба.

Редовното консумирање по 500 грама дневно на јогуртот Баланс+ за 10 дена може успешно да го регулира варењето и да превенира појава на лоши бактерии во дигестивниот систем.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+(Пробиотски ферментиран производ)
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 1000g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 30 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C. Пред употреба добро да се протресе.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+(Пробиотски ферментиран производ)
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Чаша 180g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 33 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0C до +8C. Пред употреба добро да се протресе.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+(Пробиотски ферментиран производ)
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
PET 250g, 500g, 1.5kg
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 33 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C. Пред употреба добро да се протресе.
ТВ РЕКЛАМА