Лесно до имунитет
Покрај основните хранливи состојки Баланс+ Имуно содржи и природни култури кои докажано го зајакнуваат имуниот систем, комплекс од 3 витамини Д3, Б6 и Б12 – исклучително важни за правилната функција на имунитетот и влакна од природно потекло инулин – вид пробиотик корисен за здравјето. Формулата со која е направен Баланс+ Имуно е базирана на составот што го истакнува од останатите млечни производи и има позитивно влијание за зајакнување на имуниот систем на природен начин. Баланс+ Имуно е достапен на пазарот во пакување од 1kg и 330g. Баланс+ Имуно млеко содржи цинк цитат – форма на цинк која има голема моќ на апсорпција. Чаша од 300мл Баланс+ Имуно млеко Zn содржи 45% од препорачаната дневна доза Zn. Баланс+ Имуно смути
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс + имунолошки производ со витамини Д3, Б6 и Б12.
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 1000g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 27 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс + имунолошки производ со витамини Д3, Б6 и Б12.
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 330g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 27 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс+ Имуно млеко со цинк
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 1l
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 6 месеци од денот на производство. Да се чува на собна температура. После отворање да се чува на температура под +6 °c и да се употреби во рок од 3 дена.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс+ Имуно смути круша, банана, јаболко и спанаќ
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 300g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 27 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C
ПРОИЗВОД И ОПИС
Баланс+ Имуно смути боровинка и банана
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
Тетра топ 300g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 27 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C