n Јога истегнување - Balansplus.mk
Јога истегнување
29/06/2016

Седнете на подот и прекрстете ги нозете. Рацете испружете ги над главата и спојте ги дланките. Задржувајќи ја оваа положба, почнете да го виткате телото налево и надесно.

giphy (19)