n Наведнување со една нога - Balansplus.mk
Наведнување со една нога
29/06/2016

Застанете со нозете раздвоени во линија на колковите, и десното стапало неколку сантиметри пред левото.

Левото колено треба малку да ви биде свиткано.

Повлечете ги стомачните мускули навнатре и полека наведнувајте се напред, држејќи го левото стапало во линија со `рбетот како што се доближувате до подот со двете раце.

Паузирајте и вратете се до првичната позиција. Повторувајте 45 до 60 секунди пред да ја промените страната.

1405372097-single_leg_dead_lift_-_butt

Коментари