Смути од банана и јагоди
22/05/2017

За припрема на ова смути потребни се следните состојки:

– 12 мл вода
– Битолско млеко или Баланс+
– 2 лажици протеин од ванила или јагода
– 1 банана
– 1 чашка јагоди
– 1 чашка спанаќ
– 2 лажици мелен лен

Овие состојки најдобро е да се консумираат наутро како замена за појадок.