n Вежби за подлактици - Balansplus.mk
Вежби за подлактици
29/06/2016

Снажните и силни раце се желба на секој маж, но и жените посветуваат се повеќе време на вежбање на рацете.

Секогаш акцент се става на бицепсите и трицепсите, а мускулите на подлактицата се често занемарени.

Во видеото подолу може да видите како да ги вежбате подлактиците, а доброто е тоа што овие вежби може да ги правите еднаш или двапати неделно и ќе добиете видливи резултати.