Виножито
29/06/2016

Започнете спуштени со рацете и колената на под.

Испружете ја левата нога зад вас и малку налево, на исто ниво како `рбетот.

Со затегнато торзо и исправена нога, полека спуштајте ја ногата додека не допре на подот.

Стегнете ги бутовите додека ја кревате ногата во стартната позиција, и повторете го истото само во другиот правец.

Повторувајте околу 45 до 60 секунди пред да ја смените ногата.

1405360343-rainbows_-_butt