Мартин Видоевски: Најголемиот проект кој досега сум го работел е работата на себе!
Мартин Видоевски е магистер по Човечки ресурси, меѓутоа...
Елена Бубало: Телото е единственото место во кое живеете, затоа водете грижа за него!
Елена Бубало ‒ Некои ја знаат како фитнес-инструктор, н...
Три начини да се мотивирате за вежбање во есен
Вежбањето во есен, кога надвор ќе залади и ќе не „фати“...
Смути со тиква
Состојки: -Смрзната тиква -250 мл Баланс+ -100 мл Битол...
Колку често треба да вежбаме во неделата?
На пример, кога зборуваме за почетниците, секако дека е...
Рецепт за коса со Баланс+ и маслиново масло
Состојки: 1 лажица маслиново масло 1 чаша Баланс+ 1 лаж...
BMI Калкулатор

Внесете ги вашите вредности во полињата за да го пресметате вашиот индекс на телесна маса

Пол Машки Женски
Дата на раѓање