Марширање
16/05/2016

Марширајте во место околу една минута, два пати на ден, секој ден.

Оваа вежба ги „подмачкува“ колената, ве ослободува од болките во тој предел и ја подобрува и рамнотежата и стабилноста на телото.

Состојки: