Супермен
29/06/2016

Супермен позата таргетира три главни мускули кои се протегаат по `рбетот и помага во превенција на повреди, го подобрува ставот на телото и ја елиминира болката во вратот и грбот. Идеално е да ја повторувате пет пати.