n Централни стомачни - Balansplus.mk
Централни стомачни
29/06/2016

Легнете со грбот целосно испружен на подот.

Кренете ги двете нозе во вис, целосно исправени ( не ги свиткувајте колената).Со дланките обидете се да ги фатите прстите од нозете.

На почетокот можеби нема да можете да ги дофатите прстите, но обидете се на стигнете барем до глуждовите.

Секој пат обидете се на допрете малку повисоко.

Направете 3 серии по 10 повторувања.

Коментари