V-up вежби
29/06/2016

Легнете на грб со рацете спуштени до вас.

Кренете ги рацете од подот и ставете ги зад главата (треба да ви останат исправени).

Малку свиткајте ги колената и кренете ги нозете од подот, свиткајте се нанапред и обидете се да ги допрете прстите на нозете.

Спуштете ги нозете и повторно ставете ги рацете зад вас.