Благ и кремаст, богатство за организмот
Кефирот е еден од најздравите млечни производи кој има исклучително корисни својства за човечкото тело. Се претпоставува дека овој пијалок е причината поради која локалното население од Кавказ, од каде што потекнува кефирот, е невообичаено долговечно и здраво веќе неколку илјади години. Balans+ кефир e млечен производ кој содржи дури пет различни млечни култури и кефирни култури. Овој производ има структура на јогурт и малку поинтензивен вкус и мирис.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ Кефир
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
500g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 30 дена од денот на производство.
ПРОИЗВОД И ОПИС
Balans+ Кефир
ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ
950g
РОК НА ТРАЕЊЕ И УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
Производот трае 30 дена од денот на производство.