Баланс+ оброци за енергетски почеток на денот
05/01/2021

Совршениот почеток на денот подразбира квалитетен и хранлив појадок што ќе го снабди организмот со доволно енергија за целиот ден.

Таков појадок овозможуваат само Баланс+ оброците, со единствен спој од житарки, овошје и пробиотски јогурт. Баланс+ оброците истовремено, даваат чувство на ситост и полетност, и ја обезбедуваат рамнотежата во организмот со здрави и хранливи состојки.

Составот од протеини, пробиотици, витамини, минерали и растителни влакна ја дава потребната доза за избалансиран и енергетски почеток на денот.

Достапен е во три различни вкуса, Баланс+ оброк со лешник и житарки, Баланс+ оброк со јагода, банана, киви и житарки и Баланс+ оброк со слива и житарки.

Пакувањето е во картонска амбалажа од 330 грама и претставува идеална опција за ситуации на консумирање во движење кога е потребен оброк, а немате време до подготвите појадок, пред работа или пред тренинг.