Кревање на столче
29/06/2016

Седнете на ивицата од столчето, со рацете потпрени до колковите. Спуштете се надолу со телото потпрени со рацете на столчето, додека лактите не се свиткаат под агол од 90 степени. Вашиот грб нека биде блиску до ивицата од столчето и потоа кренете се нагоре. Направете 10-12 повторувања.