n Шкорпија - Balansplus.mk
Шкорпија
29/06/2016

Застанете на раце и колена, кренете се на нозе и подигнете ги колковите за да дојдете до позиција на превртено латинично V, со малку свиткани колена.

Подигнете ја левата нога наназад и нагоре и исправете го стапалото.

Колковите уште држете ги високо и левата нога горе, потскокнете со десната нога кон рацете. Продолжете 30 секунди, менувајте ја страната и повторете пак.

Ако ви е премногу тешко, држете ги двете нозе на земја додека ја правите земјата.

Коментари