n Време е за промени - Balansplus.mk
Време е за промени
29/06/2016

Секоја физичка активност за која е потребен поголем труд ќе ви помогне да постигнете и одржите добра фит состојба, но важно е да запомните дека промените се благослов во животот- и за фит состојбата.
Како што вашето тело се навикнува на изведување одреден вид на физичка активнот, учи и да ја изведува истата по ефикасно, со што и на вас ви е се полесно да ги изршувате вежбите. Секогаш бидете отворени кон воведување на нови вежби со кои ги испитувате можностите на човековото тело и ќе имате забава додека го правите истото.
Танцувајте! Доколку сакате да ги избегнете салите со справи, одберете сала со музика и танц по ваш вкус. Тоа може да биде балет, хип-хоп или пак зумба. Ќе бидете изненадени колку многу калории согорувате додека се забавувате.

Коментари