Стоечко истегнување на колковите
29/06/2016

Застанете со исправени разделени нозе во ширина на колковите. Префрлете ја тежината од телото на десната нога, и истегнете ја левата нога наназад; подигнете го и спуштете го левото стапало, притоа затегнувајќи го задникот. Употребете столица за баланс. Направете 12-15 повторувања, потоа сменете страна.

Коментари