Стомачни – стил пеперутка
29/06/2016

Легнете на грбот и споете ги стапалата од нозете; опуштете ги колената нанадвор.Поставете ги рацете позади главата, со лактитенанадвор. Затегнете ги стомачните, подигнете ги градите и рамената нагоре, и потоа опуштете се назад долу. Направете 10-12 потворувања.

Коментари