n Странично затегнување - Balansplus.mk
Странично затегнување
29/06/2016

Застанете стоејќи со исправени нозе, во ширина на
колковите. Префрлете ја тежината на телото на десната страна и малку свиткајте го коленото. Подигнете ја левата нога исправена и спуштете се спрема подот, држејќи го стапалото свртено напред. Користете столче за баланс. Направете 12-15 повторувања, потоа сменете страна.

Коментари