Вежба на денот: Жаба!
17/08/2016

Почнете во позиција „штица“ и гледајте целото тело да ви биде во права линија.

Скокнете нанапред така што стапалата ќе ви дојдат во позиција надвор од рацете (кои се уште ви се на подот).

Повторно скокнете наназад во позиција „штица“.
Frogger