n Вежбајте како Бетмен! - Balansplus.mk
Вежбајте како Бетмен!
29/06/2016

10 серии од најмногу повторувања што можете да ги направите, со одмор меѓу серии до две минути:

1. 20 клекнувања
2. 40 боксови во празно
3. 10 „lunge“ вежби со скокање
4. 10 склекови
5. 20 склекови со допирање на рамо
6. 20 симулации на качување
7. 10 вежби за стомачни
8. 10 кревања на нозе
9. 10 виткање со седење