Зајакнете го имунитетот за само 15 секунди
04/10/2016

Професорот Сергеј Бубновски, руски експерт за кинезитерапија, тврди дека постои многу едноставен начин за јакнење на имунитетот.

Ова е неговата препорака: секој ден во леген ставете многу ладна вода, скоро ледена, и во неа ставете ги стапалата 10-15 секунди.

Потоа избришете ги стапалата со пешкир и обујте дебели волнени чорапи. Повторувајте го ова секоја вечер пред спиење.

Ако имате вироза, настинка или кашлица, практикувајте го ова почесто – на секои четири часа.