Стомачни вежби
22/05/2017

Почнете ја вежбата лежејќи на стомак. Подигнете ги градите и истегнете ги рацете пред вас. Нозете треба да бидат исправени.

Од таа позиција, завртете се на грб, повлечете ги колената на кај вас, донесете ги рацете надолу до пола, исправете се како за седечка позиција и ставете ги рацете позади главата како да правите стомачни.

Потоа завртете се повторно на грб и направете го истото, со тоа што ќе се завртите на другата страна.

Повторете ја вежбата 16 пати.

Коментари