n Дијагонално затегнување - Balansplus.mk
Дијагонално затегнување
29/06/2016

Легнете на грбот, со колената свиткани. Префрлете го левиот зглоб врз спротивното колено. Поставете ја десната рака позади главата и подигнете го левото рамено во правец спрема левото колено. Опуштете се назад долу. Направете 10-12 повторувања, потоа сменета ја странатa.