n Мачкина поза за добро утро - Balansplus.mk
Мачкина поза за добро утро
28/10/2016

catyogaexplainer123

Мачкината поза е совршен начин да го разбудите вашиот ‘рбет после 8 часовно одмарање. Почнете со тоа што ќе ги поставите рацете и колената во неутрална положба. Од таму, свиткајте го грбот нагоре и погледот насочете го кон половината. Земете воздух, полека вратете се во првата положба, а потоа погледнете нагоре спуштајќи го стомакот ниско. Повторете го ова неколку пати.

Коментари