Празничен фитнес план
29/06/2016

Не ви е потребна никаква опрема или одење во теретана, треба само да правите што е можно повеќе повторувања од секоја вежба.

Одморајте 90 секунди и повторувајте ги сите вежби три или четири пати.

Вежбите се:

1. Скокање

2. Чучњеви со скокање

3. Скокање на страна: стапалата нека ви бидат едно до друго, колената малку свиткани, и замислувајте дека скокате назад и напред преку линија на подот.

4.„Burpees“: Клекнете додека дланките не ви го допрат подот, скокнете во „штица“ позиција и направете склек.