n Склекови со варијации - Balansplus.mk
Склекови со варијации
29/06/2016

Заземете положба како за обичен склек, но наместо само да се оттурнувате од подот, наизменично кревајте ја левата рака и десната нога, па потоа десната рака и левата нога.

tumblr_n1z9u2mcC71s37tx6o1_500

Коментари