Статичен велосипед за имунитет
29/06/2016

Седнете на статичен велосипед со исправен грб. Пред да почнете да ги вртите педалите, подигнете го задникот од седиштето, а едната рака испружете ја пред себе на висина на рамената.

Почнете да вртите, а подигнатата рака виткајте ја во лактот и полека спуштајте ја на страна.

На овој начин ќе ја подобрите циркулацијата на крвта и лимфата низ целиот организам.

Коментари