n Вежба со пилатес топка - Balansplus.mk
Вежба со пилатес топка
21/12/2016

Секој потег кој го правите со користење на топка е дополнително поефективен заради тоа што бара повеќе стабилност и баланс на телото. Започнете во позиција за склекови, со глуждовите над топката.  Лизгајте ја топката по подколеницата додека не ви се подигнат колковите. Потоа вратете се назад во почетната позиција.

Коментари