n Вежба виножито - Balansplus.mk
Вежба виножито
02/09/2016

Започнете потпрени на подот со раце и нозе. Колената треба да ви бидат малку раздалечени.

Испружете ја едната нога нанадвор и почнете да правите полукружно движење како да цртате виножито.

Истото повторете го и со другата нога.

Коментари