#БалансПлус на „Златна бубамара на популарноста 2017“
27/09/2017

И оваа година „Златна бубамара на популарноста“, и тоа по јубилеен 20-ти пат во низа, помина во многу смеа. Настан на кој улогата на Златен спонзор ја имаше токму #БалансПлус.