n Сумо клекнувања - Balansplus.mk
Сумо клекнувања
05/09/2016

Раширете ги нозете на растојание нешто поголемо од рамената, со стапалата свртени нанадвор.

Подигнете ја левата пета, и со контролирање, клекнувајте најдолу што можете и балансирајте се со торзото.

Паузирајте, потоа поткренете ја десната пета и повторете.

Коментари