The Jack Knife
29/06/2016

Легнете на грб и едната рака испружете ја над главата.

Полека кревајте го телото нанапред за да ја „пресретнете“ спротивната нога во воздух.

Држете ги нозете исправени за најдобри резултати. Повторете ја вежбата 15 пати на двете страни.

53a0c8c6b1fae_-_gif1