Прес конференција на X-Factor ѕвездите
02/06/2016

Започна дружењето со X-Factor ѕвездите! Денес, ѕвездите на X-Factor присуствуваа на прес конференција во Capitol Mall, организарана за најавување на утрешниот концерт и го започнаа дружењето со своите фанови. Големиот концерт ќе се случува утре (07.06.2014) во СЦ Борис Трајковски со почеток од 21:00 часот. Се гледаме таму!