n Расположете се со малку вежбање - Balansplus.mk
Расположете се со малку вежбање
28/06/2016

Сите ги знаеме физичките предности на вежбање, а познато е дека вежбањето има и психолошки предности и го подобрува расположението.

Сега има и конкретни докази дека вежбањето аеробик може да ви помогне да се справите со емоциите.

Неколку истражувања докажале дека вежбањето ги ублажува (во некои случаи и отстранува) чувствата на тага и немоќ, а доволни биле само 30 минути умерено вежбање дневно.

Коментари