#БалансПлус на Љубојна
22/06/2016

#БиМилк со големо задоволство синоќа беше во улогата на спонзор на концертот на Ljubojna Љубојна каде посетителите, покрај во одличната музика уживаа и во своите #БалансПлус подароци