n Смеењето е голем плус - #БалансПлус на „Златна бубамара 2016“ - Balansplus.mk
Смеењето е голем плус – #БалансПлус на „Златна бубамара 2016“
22/06/2016

На 18-ти февруари во „Метрополис Арена“ се одржаа 19. издание на „Златна бубамара на популарноста“, настан на кој, како по обичај, смеата и овој пат не изостана и настан на кој улогата на златен спонзор ја имаше токму #БалансПлус

Коментари